Privește:  / Stiri / LICEUL INTERNATIONAL AVENOR OFERA SASE BURSE DE STUDIU PENTRU ELEVI

LICEUL INTERNATIONAL AVENOR OFERA SASE BURSE DE STUDIU PENTRU ELEVI

7757243

 

Liceul International Avenor, acreditat Cambridge, a dat startul inscrierilor pentru anul scolar 2016 – 2017. Si in acest an, Avenor ofera sase burse de studiu, care acopera intre 25 si 100% din valoarea costurilor taxei de scolarizare pe durata celor patru ani de liceu.

Printre criteriile obligatorii pe care trebuie sa le indeplineasca elevii de 14 si 15 ani care vor sa se califice pentru una dintre cele sase burse acordate de Liceul International Avenor se numara certificatul de limba engleza FCE (sau echivalent), media 9,50 in ultimii doi ani de studiu, locul I sau II la concursuri municipale si locurile I, II sau III la concursuri nationale si nota 10 la purtare. Totodata, elevii trebuie sa sustina si un examen la limba engleza si la matematica si sa demonstreze ca au luat parte la activitati extra-curriculare, cum sunt voluntariatul si implicarea sociala.

Liceul International Avenor isi propune sa dezvolte gandirea antreprenoriala si acele calitati care le vor oferi elevilor resursele necesare pentru a fi lideri in profesiile pe care si le vor alege, chiar si pentru meserii care nu au fost inventate inca.

Dincolo de zona academica, cursuri precum Enterprise, Global Perspective sau Community Service  ii ajuta sa aprofundeze o serie de abilitati esentiale, precum spiritul de initiativa si de implicare, luarea de decizii, asumarea greselilor, crearea si intretinerea de relatii personale si profesionale.

Modulele sunt acreditate de Cambridge International Examinations – una dintre cele mai importante institutii internationale din domeniul educatiei, iar echipa care preda la Liceul International Avenor este formata din profesori britanici si din profesori romani care au experienta didactica in afara tarii sau care au predat in cadrul altor scoli internationale din Romania.

De altfel, majoritatea elevilor de liceu inscrisi la Avenor au deja in plan sa-si continue studiile in afara, iar printre universitatile de renume la care isi doresc sa fie admisi se numara Oxford si Cambridge.

“O parte esentiala a sistemului international Cambridge este legata de procesul de invatare. Evaluam, asadar, modul in care se produce invatarea, iar efectul este unul care nu poate decat sa ne bucure: liceenii s-au obisnuit sa-si asume responsabilitatea pentru cum aleg sa invete. Ce apreciaza ei cel mai mult la Avenor este ca nu sunt obligati sa memoreze informatii, ci ca, in schimb, primesc instrumentele de care au nevoie ca sa analizeze si sa evalueze corect ceea ce afla”, a declarat Denise Trickett, directorul Liceului International Avenor.

Avenor College este o institutie de invatamant romano-britanic pentru elevi intre 2 si 18 ani al carei obiectiv este sa le ofere elevilor o educatie cat mai echilibrata. Situat in zona de Nord a Capitalei, in interiorul campusului de 4.300 de metri patrati realizat in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, liceul completeaza portofoliul de studii al Avenor College, care ofera, incepand cu toamna anului 2015, cicluri complete de invatare, de la gradinita pana la ciclul liceal. Avenor College este localizat in apropierea padurii Baneasa, Complexul Greenfield, Cartierul Quartz.