Privește:  / Stiri / S-a lansat serialul Noi licceni

S-a lansat serialul Noi licceni

roman_kozepsuli_index copy

În serialul Noiliceenii.ro, care este o producţie proprie, aveţi acces în viaţa de zi cu zi a unei întregi clase. O să formeze un cuplu doi liceeni la care nici nu ne-am așteaptat? Vor avea loc intrigi  între băieţi şi fete, sau vor fi conflicte  între fete pentru băieţii macho? Dacă mai este cazul  să fie fete cuminţi  în această clasă, oare până când o să mai fie?  Credeai că un profesor  sever de gimnastică se poate manipula cu o singură pizza?

Din serialul  nou, poţi afla cum enervează pe colegii de clasă, Valentin băiatul neastâmpărat, de ce nu o iubesc ceilalţi pe Izabela, de ce sunt moarte fetele după Bogdan? Cum se va acomoda  în noua clasă Clau, fata venită din Cluj? Caractere interesante şi unice, întâmplări haioase. Acesta este Noiliceenii.ro!

 

Istoria poveștii este aproape identică cu cea în limba maghiară. Fiecare zi de școală a acestei clase de liceu, bucuriile, problemele, miturile și divertismentul, toate acestea vor fi prezentate foarte sarcastic, caracteristic si cu mult umor.  Acest serial este oarecum o oglindă a adolescenților care il vizionează. Personajele nu sunt identice serialului din limba maghiară. Personajele care sunt în Noi Liceenii sunt aleși din școli din România, care cu mult entuziasm au trecut de probele de la casting.

În prima parte va apărea unul dintre personajele principale din serialul maghiar, pe nume Barbi, care deține rolul profesoarei de desen. Vă puneți întrebarea “cum vorbește Barbi limba româna dacă e prima oară când vine in România? ” Răspunsul îl veți afla uitându-vă la primul episod.

Caracterele serialului sunt: Bogdan -băiatul macho, Valentin-băiatul rău , Edina-fata sportivă, Izabela-gagicară, Criss-deșteptul, Sabina-fata puternică, Andreea-, Carmen-sexi bombă, Florin-tipul, Lulu-nesăbuită, Roza-luzerul, și desigur, Clau fata nouă venită din Cluj.

Bineînțeles, Clau a venit în această clasă deoarece casa în care locuia s-a deteriorat, la fel cum și în serialul din limba maghiară “Középsuli” s-a întâmplat același lucru cu casa familiei lui Barbi. Aparent diriginta acestei clase de elevi zurlii este Suzy, o profesoară care în serialul maghiar se numește doamna Kata .