Privește:  / Scoala / Stiri / BACALAUREAT 2015 SESIUNEA DE TOAMNĂ

BACALAUREAT 2015 SESIUNEA DE TOAMNĂ

Bac_15

BAC 2015 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Sesiunea august – septembrie a bacalaureatului începe luni, 17 august. La examen s-au înscris aproximativ 55.000 de candidați.

Luni și marți sunt programate probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A și evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B.
Examenul continuă marți și miercuri cu evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C, iar pe 20—21 august este evaluarea competențelor digitale — proba D.

Probele scrise încep pe 24 august cu proba la limba și literatura română — proba E a). Pe 25 august este proba scrisă de limbă și literatură maternă — proba E b).

Examenul scris continuă cu proba obligatorie a profilului — proba E c) pe 26 august și cu proba la alegere a profilului și specializării — proba E d) pe 28 august.

Candidații vor afla rezultatele pe 31 august, până la ora 12.00, și vor putea depune contestații în aceeași zi,, între orele 12.00 și 16.00.

Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 1 și 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.